Tasb NarrowCasting

Wij zijn een kleine organisatie die zich voornamelijk bezig houd met het maken van klant specifieke NarrowCasting soft- en hardware oplossingen.

In het zesjarig bestaan van Tasb NarrowCasting is communicatietechnologie onze ‘core business’. Als dienstverlener op het vlak van narrowcasting zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit van diensten en producten onze succesfactoren.

Specialist willen zijn betekent voor ons dat narrowcasting een kernactiviteit is, een hoofdzaak waarbij álle aspecten die cruciaal zijn voor succesvolle narrowcasting doorlopend aandacht verdienen.

Wij zien het als een permanente uitdaging om narrowcasting vóór onze klanten, maar zeker ook dóór onze klanten succesvol te laten zijn.

Deze uitspraak is niet zomaar gedaan. Het is de basisfilosofie waarop onze technologie, onze producten en onze dienstverlening zijn ontwikkeld en doorlopend worden verbeterd.

De inmiddels ruime ervaring met succesvolle narrowcasting heeft aangetoond wat kritische succesfactoren zijn. Kort samengevat zijn dat Actueel. Aantrekkelijk. Gericht op de doelgroep. Evenwichtig samengesteld. Alles draait dus om content.

Waarom NarrowCasting

Narrowcasting (of digital signage) is een verzamelnaam voor het digitaal bereiken van specifieke doelgroepen, op specifieke plekken en op specifieke momenten door middel van beeldschermcommunicatie. Er zijn steeds meer toepassingen en verschijningsvormen. Tasb levert totaaloplossingen voor narrowcasting. Wij maken het u makkelijk!

Narrowcasting systeem

Een narrowcasting systeem is een combinatie van software en hardware. Maar met deze combinatie is succes nog niet verzekerd. Het belangrijkste is de boodschap. Deze moet goed leesbaar zijn en op een dynamische wijze worden gepresenteerd. Speak zorgt graag samen met u voor een hoge attentiewaarde van uw boodschap bij uw doelgroep!

Tasb kan allerlei verschijningsvormen voor u realiseren, zoals:

  • LCD-schermen
  • Led-displays
  • Informatiezuilen
  • Touchscreens

Toepassingen van narrowcasting

U hebt ze vast wel eens zien hangen: ‘narrowcasting beeldschermen’. In supermarkten, het openbaar vervoer, scholen en allerlei andere instellingen. Er zijn veel toepassingen van narrowcasting:

  • Informeren van klanten/passagiers/bezoekers
  • Communiceren met medewerkers
  • Presenteren van producten

Narrowcasting op de markt

Tasb speelt op deze behoefte in door een betaalbaar narrowcastsysteem aan te bieden waarbij de aanwezigheid van een internetverbinding niet noodzakelijk is. Het systeem is eenvoudig op locatie te bedienen. Mede hierdoor is ons systeem ook zeer geschikt voor de ambulante detailhandel.