Website ontwikkeling

Een website is niet een doel op zich, maar een middel om uw doelstellingen te realiseren. Als ontwikkelaar werkt Tasb daarom op basis van een internet marketing strategie. Wilt u meer leads genereren en/of kosten besparen? Meer producten verkopen, bestaande klanten meerwaarde bieden, informatie ontsluiten of gewoon een betere online uitstraling? Tasb vertaalt uw concrete doelstellingen naar een succesvolle website!

Website advies, realisatie en beheer

Goed contact tussen u en Tasb is voor het bereiken van uw doelen ontzettend belangrijk. Daarom stelt Tasb zich op als een proactieve sparringpartner. Vanuit concrete doelstellingen, die we samen formuleren, komen we tot het design en de technische ontwikkeling van uw website. Voor het beheren van uw digitale oplossingen zetten we content management systeem in.

Zoekmachine vriendelijke website

Bij de ontwikkeling van uw nieuwe website wordt met elk aspect rekening gehouden voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. De techniek achter de site is up-to-date dankzij ons doorontwikkelde CMS. Denk hierbij aan zoekmachine vriendelijke URL’s, headers, titels en ALT-tags en snelle laadtijden. Op het moment dat uw nieuwe site live gaat, is het belangrijk dat uw oude pagina’s doorgestuurd worden naar de nieuwe paginalocaties. Zo wordt er voorkomen dat u linkwaarde kwijtraakt en daardoor flink zakt in de zoekresultaten.

Tasb als website ontwikkelaar

Tasb ontwikkelt niet alleen websites maar adviseert en ondersteunt uw organisatie tijdens en na de realisatie. Een succesvolle website is niet een feit na de lancering, maar kenmerkt zich juist door het blijven meten en analyseren van de resultaten. Zo kan continu gewerkt worden aan het behalen van uw doelstellingen.

Onze werkwijze:

  • Doelstellingen, doelgroepen en meetpunten formuleren.
  • Creatie van concept met wireframes.
  • Webdesign: uitwerking van design voorstellen.
  • Technische realisatie van de website.